Sätra Motorcenter

Sätra

Upptäck Peugeots breda utbud av nya modeller, tillgängliga för köp och privatleasing – personbilar, transportbilar, elbilar och plug-in hybrider, samt bilar med förbränningsmotorer. Ta del av Peugeots olika tjänster och erbjudanden – oavsett om du är intresserad av en ny bil eller om du redan har en Peugeot som behöver service och underhåll.

Peugeot erbjuder också ett brett utbud av tjänstebilar och transportbilar för företag, tillsammans med anpassningsbara finansieringsupplägg och leasinglösningar.

2021-02-24

Aktuella erbjudanden

Hos Peugeot får du alltid riktigt bra erbjudanden på alla våra modeller oavsett om du är intresserad av privatleasing eller av att köpa en ny Peugeot.

Läs mer

2021-02-23

Peugeot NOW Privatleasing

Peugeot erbjuder privatleasing på ett brett utbud av modeller till riktigt bra priser. Välj mellan Peugeots plug-in hybrider, elbilar eller modeller med förbränningsmotorer.

Läs mer

2021-03-09

Företagsförsäljning

Peugeot erbjuder ett brett utbud av modeller till företag – både personbilar och transportbilar – tillsammans med smarta finansieringsupplägg och leasinglösningar.

Läs mer

AKTUELLT FRÅN VERKSTADEN

2021-02-24

Serviceerbjudanden

Ta del av alla Peugeots serviceerbjudanden och låt våra experter hjälpa dig med din bil, oavsett om du behöver hjälp med ett stenskott eller nya bromsar. Vi erbjuder även fastpris på utvalda tjänster.

Läs mer

2021-02-24

Servicekoncept

Låt Peugeot hjälpa dig att hålla din bil i bästa möjliga skick med specifika servicekoncept anpassade efter åldern på din Peugeot.

Läs mer

2021-02-23

Boka service

När det är dags att serva din bil kan du enkelt boka din service online hos Peugeot. Fyll bara i dina kontaktuppgifter och information om din bil, så kommer du att bli kontaktad för att slutföra bokningen.

Läs mer

Sätra Motorcenter, Peugeot